LA PIZZERIA

La nostra

PIZZERIA

PIZZERIA TRATTORIA

D'on ve el nom de

Trinacria

Trinacria és le nom de l’antic simbol de l’illa de Sicílila i també és el nom que li donaren els antics grecs en la seva època gloriosa. El símbol té la cara de Medusa al centre d’uns esbàstica de tres raigs lluminosos.

Medusa era una de les tres gorgones, nétes de Neptú. Era d’una gran bellesa i molts amants la pretenien com a esposa. Creguda de tals homenatges va desafiar la deesa Minerva. Aquesta, indignada, va transformar els cabells de Medusa en serps, li va posar ales a l’esquena i va cobrir el seu cos amb escates. N’hi havia prou amb la seva presència per causar la mort. Avergonyida del seu aspecte, Medusa es retirà a l’illa de Sicília a on Perseo, amb l’ajuda dels Déus, va tallar-li el cap, naixent de la seva sang el cavall Pegasus.

 

 

La trinacria

en imatges

L’espai esta format per una gran sala des d’on veus com fan les pizzes i un segon menjador dalt d’un altell més recollit.
L’origen dels nostres plats ve d’una cultura antiquíssima i multicultural, la Siciliana.

LES NOSTRES PIZZES

Al Trinacria us oferim pizzes preparades a diari amb fermentació natural. El producte que arriba al plat es cruixent i de fàcil digestió degut a l’alta temperatura del nostre forn de llenya. El seu sabor ressalta gràcies a la selecció d’ingredients com poden ser l’albergínia, el tomàquet o les taperes. Tenim una gran varietat de pizzes per triar, des de la més senzilla amb mozzarella i tomàquet a desenes de molt més elaborades amb multitud de combinacions d’ingredients.

HORARIS, RESERVES I ENCÀRREGS

Tenim obert de dimarts a diumenge a partir de les 8 del vespres.
Dilluns festa setmanal.

Per reservar taula o encarregar pizzes o qualsevol altre plat per endur
truqueu-nos al 93 883 20 66.